ΚΑΡΥΔΟΠΑΣΤΑ ΔΡΑΜΑΣ

6 ΑΥΓΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΗΛΙΕΛΑΙΟ
1 ½ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΡΥΔΙΑ
1 ½ ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΕΥΡΙ (ΑΚΡΙΒΩΣ Ή ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ)
1 ΜΠΕΪΚΙΝ



ΣΙΡΟΠΙ: 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ, 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ Τ' ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΤΟΥΣ 170 ΓΙΑ 45'.
ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΧΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ Ή ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ Ή ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ