- Φωτογραφίες

Arabic  Chinese  Japanese  Russian   Swedish  Italian  Spanish  German  French  English  Greek
Πλοία στη Λέρο πραγματικού χρόνου
Τουριστικές Πληροφορίες για τη Λέρο
Εξυπηρέτηση Πολιτών στη Λέρο
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί Λέρου
Πληροφορίες για Ασφαλείς Διακοπές
Νομισματικές Σχέσεις
Τηλέφωνα Πρώτης Ανάγκης
Φωτογραφίες από Αξιοθέατα της Λέρου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Επιλέξτε κάποια φωτογραφία για να την δείτε σε μεγέθυνση
(αναμονή λίγων δευτερολέπτων)

  
ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ

Δοκιμαστε τις "γαφαβες", ενα τροπικο φρουτο που υπαρχει μονο στην Λερο. Επισης, χταποδι στα καρβουνα και ψαρια μαρινατα με δενδρολιβανο. Η μυζηθρα που φτιαχνεται στη Λερο, ειναι από τα πιο γνωστα προϊοντα της. Για επιδορπιο "πουγκακια", "σβιγγους" και "ξεροτηγανα".

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΙΣΕ ΤΗΣ ‘ΜΑΖΙΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ’. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΥΖΗΘΡΑ, ΨΑΡΙΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ, ΤΑ ΠΙΤΤΑΚΙΑ ΜΕ ΦΑΒΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥΓΓΑΚΙΑ. ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΜΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΓΛΥΚΟ ΚΥΔΩΝΙ, ΝΕΡΑΤΖΑΚΙΑ, ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ‘ΣΟΥΜΑΔΑ’ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΑΒΑΦΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΕΝΑ ΤΡΟΠΙΚΟ ΦΡΟΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΡΟ.
ΕΝθΥΜΙΟ
"Διασογαλο" ποτο σαν την σουμαδα.
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΥΖΗΘΡΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ, ΠΟΥΓΚΑΚΙΑ, ΣΒΙΓΓΟΙ, ΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑ, ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ (ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ, ΚΥΔΩΝΙ, ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΚΙ), ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ, ΤΖΕΡΔΕΣ (ΑΠΟ ΧΑΡΟΥΠΙΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΣΟΥΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΟΓΑΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΕΠΤΑΖΥΜΟ, ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ «ΧΛΕΠΑ» ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ. ΤΑ ΠΑΣΤΑ (ΚΟΛΙΟΣ, ΣΑΡΔΕΛΑ, ΓΑΥΡΟΣ, ΠΑΛΑΜΙΔΑ ΚΛΠ) ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΠΑΡΗ (ΦΥΤΟ ΣΕ ΑΛΜΗ) ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ.